PËR NE

Përparim

 • kompania
 • kompania

rreth

Woda

Beijing Woda Power Technology Co.. Ltd. është një ndërmarrje e specializuar prodhuese që integron R&D, prodhimin, shitjen dhe shërbimin e motorëve me naftë dhe grupeve të gjeneratorëve me naftë.Vendndodhja e zyrës së kompanisë është afër kryeqytetit të Kinës "Sheshi Tian'anmen", transporti i përshtatshëm bën të mundur që të shkoni shpejt kudo.

 • -
  Mbulon një sipërfaqe prej
 • -
  pajisjet e prodhimit
 • -
  mbulesat e ndërtesave të zyrave
 • -
  punishte 30000 metra katrorë

produkteve

Inovacioni

 • Gjenerator me naftë 400 kw për ftohjen e ujit të përdorur në industri

  Gjenerator nafte 400 kw...

  Specifikimi i produktit Gjenerator dizel 400 kw për përdorim në industri gjenerator ftohje uji Modeli i njësisë WDP-400 Fuqia e vlerësuar 400 KW Tensioni i vlerësuar në dalje 110-480V Faktori i fuqisë së vlerësuar 0.8 Rryma e vlerësuar 720A Klasa e izolimit H Shpejtësia e vlerësuar 1500/1800 rpm frekuenca 1500/1800 rpm 3000*900*1900 Metodat e kontrollit të tensionit AVR Pesha e përgjithshme 2000KG Parametrat e specifikimit teknik të motorit me naftë Bran...

 • Parametrat e specifikimeve teknike të kompletit të gjeneratorëve me naftë të serisë 300KW

  Specifikimi teknik...

  Specifikimi i produktit Parametrat e specifikimit teknik të grupit të gjeneratorëve me naftë seri 300KW Modeli i njësisë WDP-300 Fuqia e vlerësuar 300KW Tensioni i vlerësuar në dalje 110-480V Faktori i fuqisë së vlerësuar 0.8 Rryma e vlerësuar 540A Klasa e izolimit H Shpejtësia e vlerësuar frekuenca e vlerësuar 1500/180 përmasat e përgjithshme IP20Z 3000*900*1900 Metodat e kontrollit të tensionit AVR Pesha e përgjithshme 2000KG Parametrat e specifikimit teknik të motorit me naftë...

 • Gjeneratorë me naftë 200 kw me çmimin më të mirë

  Gjenerator dizel 200 kw...

  Specifikimet e produktit Parametrat e specifikimeve teknike të grupit të gjeneratorëve me naftë seri 200KW Modeli i njësisë WDP-200 Fuqia e vlerësuar 200KW Tensioni i vlerësuar i daljes 110-480V Faktori i fuqisë së vlerësuar 0,8 Rryma e vlerësuar 360A Shkalla e izolimit H Shpejtësia e vlerësuar frekuenca e vlerësuar 1500/180 pm Dimensioni Pro250r 2900*870*1700 Metodat e kontrollit të tensionit AVR Pesha e përgjithshme 1800KG Parametrat e specifikimit teknik të motorëve me naftë...

 • Parametrat e specifikimeve teknike të kompletit të gjeneratorëve me naftë të serisë 150 KW

  Specifikimi teknik...

  Produkti Trego Specifikimet e produktit Parametrat e specifikimeve teknike të grupit të gjeneratorëve me naftë të serisë 150 KW Modeli i njësisë WDP-150 Fuqia e vlerësuar 150 KW Tensioni nominal i daljes 110-480 V Faktori i fuqisë së vlerësuar 0,8 Rryma e vlerësuar 270A Shkalla e izolimit H Shpejtësia e vlerësuar frekuenca 1500/2H 1500/18 Dimensioni i përgjithshëm 2600*700*1700 Metodat e kontrollit të tensionit AVR Pesha e përgjithshme 1300KG Parametri i specifikimit teknik...

 • Kompleti i gjeneratorëve me naftë 120 kw më me kosto efektive

  Më kosto-efektive 12...

  Produkti Trego Specifikimet e produktit Parametrat e specifikimit teknik të grupit të gjeneratorëve me naftë 120 KW Modeli i njësisë YC-120GF Fuqia e vlerësuar 120 KW Tensioni i vlerësuar i daljes 230V/400V Faktori i fuqisë së vlerësuar 0.8 Rryma e vlerësuar 540A Shpejtësia e vlerësuar e izolimit 540A Shpejtësia e vlerësuar e izolimit 15020/pm dimensioni (mm) 2500*850*1300 Metodat e kontrollit të tensionit AVR Pesha e përgjithshme 2350KG Parametrat e specifikimit teknik të motorit me naftë Marka Me motor YUCHAI...

 • Gjeneratorë me naftë 100 kw me cilësinë më të mirë

  Gjenerator dizel 100 kw...

  Produkti Trego Specifikimet e produktit Parametrat e specifikimeve teknike të grupit të gjeneratorëve me naftë të serisë 100KW Modeli i njësisë WDP-100 Fuqia e vlerësuar 100KW Tensioni nominal i daljes 110-480V Faktori i fuqisë së vlerësuar 0.8 Rryma e vlerësuar 180A Shpejtësia e izolimit H Shpejtësia e vlerësuar frekuenca 1500/20H 1500/18 Dimensioni i përgjithshëm 2400*750*1450 Metodat e kontrollit të tensionit AVR Pesha e përgjithshme 1000KG Parametri i specifikimit teknik...

 • 75kw Gjenerator me naftë trefazore me ftohje me ujë të tipit të hapur dhe të heshtur

  75kw Lloji i hapur dhe sil...

  Produkti Trego Specifikimet e produktit Parametrat e specifikimeve teknike të grupit të gjeneratorëve me naftë të serisë 75KW Modeli i njësisë WDP-75 Fuqia nominale 75KW Tensioni nominal i daljes 110-480V Faktori i fuqisë së vlerësuar 0,8 Rryma e vlerësuar 135A Shpejtësia e izolimit H Shpejtësia e vlerësuar frekuenca e vlerësuar 1500/1800 shkalla IP20Z50r Dimensioni i përgjithshëm 2340*750*1450 Metodat e kontrollit të tensionit AVR Pesha e përgjithshme 900KG Parametrat e specifikimit teknik ...

 • Gjeneratorë me naftë të tipit të hapur 50 kw me konsum të ulët karburanti

  Naftë e tipit të hapur 50 kw...

  Specifikimi i produktit Parametrat e specifikimit teknik të grupit të gjeneratorëve me naftë seri 50 KW Modeli i njësisë WDP-50R Fuqia e vlerësuar mbi 50 KW Tensioni i vlerësuar në dalje 110-480V Faktori i fuqisë së vlerësuar 0.8 Rryma e vlerësuar 90A Klasa e izolimit H Shpejtësia e vlerësuar 1500/1800 rpm frekuenca 1500/1800 rpm 1850*750*1300 Metodat e kontrollit të tensionit AVR Pesha e përgjithshme 700KG Parametrat e specifikimit teknik të motorit me naftë ...

 • 50kw ZH4105ZD për përdorim në industrinë shtëpiake gjenerator dizel

  50kw ZH4105ZD per shtepi...

  Produkti Shfaq Lloji i hapur Specifikimi i produktit Parametrat e specifikimit teknik të grupit të gjeneratorëve me naftë seri 50 KW Modeli i njësisë WDP-50Z Fuqia e vlerësuar 50 KW Tensioni i vlerësuar në dalje 110-480V Faktori i fuqisë së vlerësuar 0,8 Rryma e vlerësuar 90A Shpejtësia e izolimit H Shpejtësia e vlerësuar frekuenca 1500/180 IP50 /60HZ Dimensioni i përgjithshëm 1850*750*1300 Metodat e kontrollit të tensionit AVR Pesha e përgjithshme 700KG Specifikat teknike...

 • Gjenerator nafte 10kw 12kw 15kw 20kw 24kw për përdorim shtëpiak

  10kw 12kw 15kw 20kw 24...

  Produkti Shfaq Lloji i hapur Lloji i heshtur Specifikimet e produktit SPECIFIKIMET Gjenerator me naftë Model Fuqia dalëse me një cilindër 10kw 12kw 15kw 20kw 24kw Frekuenca 50/60 HZ Tensioni 110V-400V / 220V Faza Njëfazore (Faza PHOSEL) 7eL (Faza Njëfazore) 8Fazë (Trifazore) 8Fazë. Metoda e fillimit Nisja elektrike Dimensioni i hapur L*W*H(mm) :1700*700*1150mm Pesha (kg)(i hapur) 300kg &nbs...

 • Shitet direkt fabrika Komplet gjenerator dizel tip i hapur 40kw

  Shitet direkt fabrika...

  Specifikimet e produktit Parametrat e specifikimeve teknike të grupit të gjeneratorëve me naftë seri 40KW Modeli i njësisë WDP-40 Fuqia e vlerësuar 40KW Tensioni i vlerësuar në dalje 110-480V Faktori i fuqisë së vlerësuar 0,8 Rryma e vlerësuar 72A Shpejtësia e izolimit H Shpejtësia e vlerësuar 1500/1800 rpm frekuenca 1500/1800 rpm 1500/1800 rpm frekuenca mbi 20 R/min Mbrojtja 1800*750*1200 mm Metodat e kontrollit të tensionit AVR Pesha e përgjithshme 600KG Parametrat e specifikimit teknik të motorit me naftë...

 • tip i hapur 250kw 200kw gjenerator nafte 300kva gjenerator me 6126 motor nafte 300kw

  tip i hapur 250kw 200kw...

  Specifikimi i produktit Parametrat e specifikimit teknik të grupit të gjeneratorëve me naftë seri 250 KW Modeli i njësisë WDP-250 Fuqia e vlerësuar 250 KW Tensioni i vlerësuar i daljes 110-480 V Faktori i vlerësuar i fuqisë 0.8 Rryma e vlerësuar 450A Klasa e izolimit H Shpejtësia e vlerësuar frekuenca e vlerësuar 1500/180 përmasat IP250r 3000*900*1750 Metodat e kontrollit të tensionit AVR Pesha e përgjithshme 1900KG Parametrat e specifikimit teknik të motorit me naftë...

 • Gjenerator me naftë Perkins për 1000 kw, 1200 kw, 1360 kw

  Gjeneratori me naftë Perkins...

  Specifikimi i produktit Prezantimi i shkurtër i kompletit të gjeneratorëve me naftë Perkins Perkins Engine Co., Ltd. është një prodhues motorësh me famë botërore me një histori të gjatë.Ajo u themelua në vitin 1932 dhe ka një prodhim vjetor prej afro 400,000 motorësh.Motorët e prodhuar me naftë dhe gaz natyror janë promovuar dhe aplikuar gjerësisht në industri të ndryshme për shkak të avantazheve të tyre të ekonomisë, besueshmërisë dhe qëndrueshmërisë.Si një ndërmarrje e klasit botëror të certifikuar nga A, grupet e gjeneratorëve Perkins kanë shkuar vërtet...

 • Gjenerator dizel Perkins për 600 kw, 800 kw, 900 kw

  Gjeneratori me naftë Perkins...

  Specifikimi i produktit Prezantimi i shkurtër i kompletit të gjeneratorëve me naftë Perkins Perkins Engine Co., Ltd. është një prodhues motorësh me famë botërore me një histori të gjatë.Ajo u themelua në vitin 1932 dhe ka një prodhim vjetor prej afro 400,000 motorësh.Motorët e prodhuar me naftë dhe gaz natyror janë promovuar dhe aplikuar gjerësisht në industri të ndryshme për shkak të avantazheve të tyre të ekonomisë, besueshmërisë dhe qëndrueshmërisë.Si një ndërmarrje e klasit botëror të certifikuar nga A, grupet e gjeneratorëve Perkins kanë shkuar vërtet...

 • Gjenerator nafte Perkins 200kw,360kw,400kw

  Perkins 200kw,360kw,40...

  Specifikimi i produktit Prezantimi i shkurtër i kompletit të gjeneratorëve me naftë Perkins Perkins Engine Co., Ltd. është një prodhues motorësh me famë botërore me një histori të gjatë.Ajo u themelua në vitin 1932 dhe ka një prodhim vjetor prej afro 400,000 motorësh.Motorët e prodhuar me naftë dhe gaz natyror janë promovuar dhe aplikuar gjerësisht në industri të ndryshme për shkak të avantazheve të tyre të ekonomisë, besueshmërisë dhe qëndrueshmërisë.Si një ndërmarrje e klasit botëror të certifikuar nga A, grupet e gjeneratorëve Perkins kanë shkuar vërtet...

 • Gjenerator nafte Perkins 120kw,140kw,160kw

  Perkins 120 kw, 140 kw, 16 ...

  Specifikimi i produktit Prezantimi i shkurtër i kompletit të gjeneratorëve me naftë Perkins Perkins Engine Co., Ltd. është një prodhues motorësh me famë botërore me një histori të gjatë.Ajo u themelua në vitin 1932 dhe ka një prodhim vjetor prej afro 400,000 motorësh.Motorët e prodhuar me naftë dhe gaz natyror janë promovuar dhe aplikuar gjerësisht në industri të ndryshme për shkak të avantazheve të tyre të ekonomisë, besueshmërisë dhe qëndrueshmërisë.Si një ndërmarrje e klasit botëror të certifikuar nga A, grupet e gjeneratorëve Perkins kanë shkuar vërtet...

 • Gjenerator nafte Perkins 24kw,36kw,50kw

  Perkins 24kw,36kw,50kw...

  Specifikimi i produktit Prezantimi i shkurtër i kompletit të gjeneratorëve me naftë Perkins Perkins Engine Co., Ltd. është një prodhues motorësh me famë botërore me një histori të gjatë.Ajo u themelua në vitin 1932 dhe ka një prodhim vjetor prej afro 400,000 motorësh.Motorët e prodhuar me naftë dhe gaz natyror janë promovuar dhe aplikuar gjerësisht në industri të ndryshme për shkak të avantazheve të tyre të ekonomisë, besueshmërisë dhe qëndrueshmërisë.Si një ndërmarrje e klasit botëror të certifikuar nga A, grupet e gjeneratorëve Perkins kanë shkuar vërtet...

 • Gjenerator nafte Perkins 8kw,10kw,16kw

  Perkins 8kw,10kw,16kw ...

  Specifikimi i produktit Prezantimi i shkurtër i kompletit të gjeneratorëve me naftë Perkins Perkins Engine Co., Ltd. është një prodhues motorësh me famë botërore me një histori të gjatë.Ajo u themelua në vitin 1932 dhe ka një prodhim vjetor prej afro 400,000 motorësh.Motorët e prodhuar me naftë dhe gaz natyror janë promovuar dhe aplikuar gjerësisht në industri të ndryshme për shkak të avantazheve të tyre të ekonomisë, besueshmërisë dhe qëndrueshmërisë.Si një ndërmarrje e klasit botëror të certifikuar A, grupet e gjeneratorëve Perkins kanë vërtetë...

LAJME

Shërbimi së pari

 • kryesore1

  Si të zgjidhni një grup gjeneratorësh?

  Më lejoni t'ju tregoj se si të zgjidhni një gjenerator në fund!Kur blini një gjenerator të vogël, pyetja e parë që mund të merrni parasysh është nëse duhet të zgjidhni një gjenerator me naftë apo një gjenerator benzine.Në përgjigje të këtij problemi, së pari duhet të kuptoni karakteristikat e...

 • kryesore2

  Temperatura e lartë + kriza e ndërprerjes së energjisë

  Një njësi për t'ju ndihmuar të zgjidhni këtë problem!Është e nxehtë!Është e nxehtë!Kohët e fundit "Është vapë për të marrë frymë" dhe "të njohurit" dalin jashtë. Temperaturat e larta dhe ndërprerjet e energjisë elektrike kanë ndodhur në të gjithë vendin. Raportohet se mot i tillë ka ndodhur në Hengyang, Chengdu e të tjera...