ЗА НАС

Пробив

 • компанија
 • компанија

за

Вода

Beijing Woda Power Technology Co.. Ltd. е специјализирано претпријатие за производители кое интегрира истражување и развој, производство, продажба и сервис на дизел мотори и дизел генератори.Локацијата на канцеларијата на компанијата е блиску до главниот град на Кина „Плоштад Тјан Анмен“, удобен превоз овозможува брзо одење насекаде.

 • -
  Зафаќа површина од
 • -
  опрема за производство
 • -
  капаци за деловна зграда
 • -
  работилница 30.000 квадратни метри

производи

Иновации

 • Дизел генератор од 400 kw за индустриска употреба Genset за водено ладење

  Дизел генератор од 400 kw...

  Спецификација на производот 400 kw дизел генератор за индустриска употреба Genset водено ладење Модел на единица WDP-400 Номинална моќност 400KW Номинален излезен напон 110-480V Номинален фактор на моќност 0,8 Номинална струја 720A Оценка на изолација H Номинална брзина 1500/1800rpm 1500/1800rpm 3000*900*1900 Методи за контрола на напон AVR Вкупна тежина 2000KG Параметри на техничка спецификација на дизел мотор Бран...

 • Параметри за техничка спецификација на комплет дизел генератор од серија 300KW

  Техничка специфика...

  Спецификација на производот Параметри на техничка спецификација на комплет дизел генератор од серија 300KW Модел на единица WDP-300 Номинална моќност 300KW Номинален излезен напон 110-480V Номинален фактор на моќност 0,8 Номинална струја 540A Оценка на изолација H Номинална брзина 1500/180 фреквенција Целосна IP20Z 3000*900*1900 Методи за контрола на напонот AVR Вкупна тежина 2000KG Параметри за техничка спецификација на дизел енџи...

 • Дизел генератори од 200 kw со најдобра цена

  Дизел генератор од 200 kw...

  Спецификација на производот Параметри на техничка спецификација на сет на дизел генератор од серијата 200KW Модел на единица WDP-200 Номинална моќност 200KW Номинален излезен напон 110-480V Номинален фактор на моќност 0,8 Номинална струја 360A Оценка на изолација H Номинална брзина 1500/180 фреквенција Целосна IP20Z 2900*870*1700 Методи за контрола на напон AVR Вкупна тежина 1800KG Параметри на техничка спецификација на дизел енџи...

 • Параметри за техничка спецификација на комплет дизел генератор од серија 150KW

  Техничка специфика...

  Производ Прикажи Спецификација на производот Параметри на техничка спецификација на сет на дизел генератор од серијата 150KW Модел на единица WDP-150 Номинална моќност 150KW Номинален излезен напон 110-480V Номинален фактор на моќност 0,8 Номинална струја 270A Оценка на изолација H Номинална брзина 1500/2H фреквенција 1500/18 мин. Целокупна димензија 2600*700*1700 Методи за контрола на напон AVR Вкупна тежина 1300KG Парамет на техничка спецификација...

 • Најефективен сет на дизел генератори од 120 kw

  Најисплатливи 12...

  Производ Прикажи Спецификација на производот Параметри на техничка спецификација на сет од 120KW дизел генератор Модел на единица YC-120GF Номинална моќност 120KW Номинален излезен напон 230V/400V Номинален фактор на моќност 0,8 Номинална струја 540A Оценка на изолација H Номинална брзина 150201/мин. димензија (мм) 2500*850*1300 Методи за контрола на напонот AVR Вкупна тежина 2350KG Параметри на техничка спецификација на дизел мотор Марка Со мотор YUCHAI...

 • Дизел генератори од 100 kw со најдобар квалитет

  Дизел генератор од 100 kw...

  Производ Прикажи Спецификација на производот Параметри на техничка спецификација на сет на дизел генератор од серијата 100KW Модел на единица WDP-100 Номинална моќност 100KW Номинален излезен напон 110-480V Номинален фактор на моќност 0,8 Номинална струја 180A Оценка на изолација H Номинална брзина 1500/2H фреквенција 1500/18 мин. Целокупна димензија 2400*750*1450 Методи за контрола на напон AVR Вкупна тежина 1000KG Парамет на техничка спецификација...

 • 75kw Отворен тип и тивок тип Водно ладење Трифазен дизел генератор

  75kw Отворен тип и сил...

  Производ Прикажи Спецификација на производот Параметри на техничка спецификација на комплет дизел генератор од серијата 75KW Модел на единица WDP-75 Номинална моќност 75KW Номинален излезен напон 110-480V Номинален фактор на моќност 0,8 Номинална струја 135A Оценка на изолација H Номинална брзина 1500/1800 фреквенција проценета IP20Z20r Целокупна димензија 2340*750*1450 Методи за контрола на напонот AVR Вкупна тежина 900KG Параметри на техничка спецификација ...

 • Дизел генератори од отворен тип 50 kw со мала потрошувачка на гориво

  50kw Дизел од отворен тип ...

  Спецификација на производот Параметри на техничка спецификација на комплет дизел генератор од серијата 50KW Модел на единица WDP-50R Номинална моќност 50KW Номинален излезен напон 110-480V Номинален фактор на моќност 0,8 Номинална струја 90A Оценка на изолација H Номинална брзина 1500/1800rpm 1500/1800rpm 1850*750*1300 Методи за контрола на напонот AVR Вкупна тежина 700KG Параметри на техничка спецификација на дизел моторот ...

 • 50kw ZH4105ZD за домашна индустрија користи дизел генератор

  50kw ZH4105ZD за дома...

  Производ Прикажи Отворен тип Спецификација на производот Параметри на техничка спецификација на сет на дизел генератор од серијата 50KW Модел на единица WDP-50Z Номинална моќност 50KW Номинален излезен напон 110-480V Номинален фактор на моќност 0,8 Номинална струја 90A Оценка на изолација H Номинална брзина 1500/180 процентна фреквенција R50 /60HZ Целокупна димензија 1850*750*1300 Методи за контрола на напон AVR Целокупна тежина 700KG Технички спецификати...

 • 10kw 12kw 15kw 20kw 24kw дизел генератор за домашна употреба

  10kw 12kw 15kw 20kw 24...

  Производ Прикажи Отворен тип Тивко Тип Спецификација на производот СПЕЦИФИКАЦИИ Дизел генератор Модел Едноцилиндричен Излезна моќност 10kw 12kw 15kw 20kw 24kw Фреквенција 50/60 HZ Напон 110V-400V / 220V Фаза Начин на стартување Електрично стартување Димензија отворен тип L*Ш*В(мм) :1700*700*1150мм Тежина (кг)(отворен) 300 кг &nbs...

 • Фабрички директна продажба 40kw Комплет дизел генератор од отворен тип

  Фабричка директна продажба...

  Спецификација на производот Параметри на техничка спецификација на сет на дизел генератор од серија 40KW Модел на единица WDP-40 Номинална моќност 40KW Номинален излезен напон 110-480V Номинален фактор на моќност 0,8 Номинална струја 72A Оценка на изолација H Номинална брзина 1500/1800 вртежи во минута 1500/1800rpm Целосна димензија IP20 RPM6 1800*750*1200 mm Методи за контрола на напонот AVR Вкупна тежина 600KG Параметри на техничка спецификација на дизел моторот...

 • отворен тип 250kw 200kw дизел генератор 300kva генератор со 6126 дизел мотор 300kw

  отворен тип 250kw 200kw ...

  Спецификација на производот Параметри на техничка спецификација на комплет дизел генератор од серијата 250KW Модел на единица WDP-250 Номинална моќност 250KW Номинален излезен напон 110-480V Номинален фактор на моќност 0,8 Номинална струја 450A Оценка на изолација H Номинална брзина 1500/180 фреквенција Целосна IP20Z 3000*900*1750 Методи за контрола на напонот AVR Вкупна тежина 1900KG Параметри на техничка спецификација на дизел енџи...

 • Перкинс дизел генератор за 1000 kw, 1200 kw, 1360 kw

  Дизел генератор Перкинс...

  Спецификација на производот Краток вовед на комплетот за дизел генератори на Perkins Perkins Engine Co., Ltd. е светски познат производител на мотори со долга историја.Основана е во 1932 година и има годишно производство од речиси 400.000 мотори.Произведените мотори со дизел и природен гас се широко промовирани и применувани во различни индустрии поради нивните предности на економичност, сигурност и издржливост.Како претпријатие со А-сертификување од светска класа, генераторите на Perkins навистина се ...

 • Перкинс дизел генератор за 600 kw, 800 kw, 900 kw

  Дизел генератор Перкинс...

  Спецификација на производот Краток вовед на комплетот за дизел генератори на Perkins Perkins Engine Co., Ltd. е светски познат производител на мотори со долга историја.Основана е во 1932 година и има годишно производство од речиси 400.000 мотори.Произведените мотори со дизел и природен гас се широко промовирани и применувани во различни индустрии поради нивните предности на економичност, сигурност и издржливост.Како претпријатие со А-сертификување од светска класа, генераторите на Perkins навистина се ...

 • Перкинс 200 kw, 360 kw, 400 kw дизел генератор

  Перкинс 200 kw, 360 kw, 40...

  Спецификација на производот Краток вовед на комплетот за дизел генератори на Perkins Perkins Engine Co., Ltd. е светски познат производител на мотори со долга историја.Основана е во 1932 година и има годишно производство од речиси 400.000 мотори.Произведените мотори со дизел и природен гас се широко промовирани и применувани во различни индустрии поради нивните предности на економичност, сигурност и издржливост.Како претпријатие со А-сертификување од светска класа, генераторите на Perkins навистина се ...

 • Дизел генератор Perkins 120kw,140kw,160kw

  Перкинс 120 kw, 140 kw, 16...

  Спецификација на производот Краток вовед на комплетот за дизел генератори на Perkins Perkins Engine Co., Ltd. е светски познат производител на мотори со долга историја.Основана е во 1932 година и има годишно производство од речиси 400.000 мотори.Произведените мотори со дизел и природен гас се широко промовирани и применувани во различни индустрии поради нивните предности на економичност, сигурност и издржливост.Како претпријатие со А-сертификување од светска класа, генераторите на Perkins навистина се ...

 • Перкинс 24kw,36kw,50kw дизел генератор

  Перкинс 24kw,36kw,50kw...

  Спецификација на производот Краток вовед на комплетот за дизел генератори на Perkins Perkins Engine Co., Ltd. е светски познат производител на мотори со долга историја.Основана е во 1932 година и има годишно производство од речиси 400.000 мотори.Произведените мотори со дизел и природен гас се широко промовирани и применувани во различни индустрии поради нивните предности на економичност, сигурност и издржливост.Како претпријатие со А-сертификување од светска класа, генераторите на Perkins навистина се ...

 • Перкинс 8kw,10kw,16kw дизел генератор

  Перкинс 8kw,10kw,16kw ...

  Спецификација на производот Краток вовед на комплетот за дизел генератори на Perkins Perkins Engine Co., Ltd. е светски познат производител на мотори со долга историја.Основана е во 1932 година и има годишно производство од речиси 400.000 мотори.Произведените мотори со дизел и природен гас се широко промовирани и применувани во различни индустрии поради нивните предности на економичност, сигурност и издржливост.Како претпријатие со А-сертификување од светска класа, генераторите на Perkins имаат вистински...

ВЕСТИ

Услуга прво

 • главен 1

  Како да изберете генераторски сет?

  Дозволете ми да ви кажам како да изберете генератор на крајот!Кога купувате мал генератор, првото прашање што може да го земете во предвид е дали да изберете дизел генератор или бензински генератор.Како одговор на овој проблем, прво треба да ги разберете карактеристиките на...

 • главна2

  Висока температура + криза со прекин на струја

  Единица која ќе ви помогне да го решите овој проблем!Топло е!Топло е!„Неодамна „жешко е да земеш здив“ и „познајници“ излегуваат. Низ целата земја има високи температури и прекини на струја. Се известува дека вакво време имало во Хенгјанг, Ченгду и други ...