Hvordan lagre en 50kw generator når den er inaktiv

Krav til lagringsmiljø for inaktive 50kw generatorer:

Et generatorsett er et komplett sett med utstyr som konverterer andre former for energi til elektrisk energi.Den består av noen kraftsystemer, kontrollsystemer, støyreduksjonssystemer, dempesystemer og eksosanlegg.Langtidslagring av dieselgeneratorsett har en avgjørende negativ effekt på dieselmotorer og hovedgeneratorer, og riktig lagring kan redusere uheldige effekter.Derfor er riktig lagringsmetode viktigere.

1. Generatorsettet bør unngå overoppheting, overkjøling eller regn og sollys.

2. Ekstraspenningen til dieselgeneratoren på byggeplassen må være den samme som spenningsnivået til den eksterne kraftledningen.

3. Det faste dieselgeneratorsettet bør installeres i samsvar med innendørs forskrifter, og bør være 0,25-0,30m høyere enn innendørsbakken.Det mobile dieselgeneratorsettet skal være i horisontal tilstand og plassert stabilt.Tilhengeren står stødig på bakken, og for- og bakhjulene sitter fast.Dieselgeneratorsett bør utstyres med utendørs beskyttelsesskur.

4. Installasjonen av dieselgeneratorsett og deres kontroll-, kraftfordelings- og vedlikeholdsrom bør opprettholde elektriske sikkerhetsintervaller og oppfylle brannbeskyttelseskrav.Røykeksosrøret skal strekke seg utover, og det er strengt forbudt å lagre oljetanker innendørs eller i nærheten av røykeksosrøret.

5. Utstyrsmiljøet til dieselgeneratorsettet på byggeplassen bør være nær lastesenteret, med praktiske tilgangs- og utgangslinjer, klare omgivende avstander, og unngå den underordnede siden av forurensningskildene og enkel vannakkumulering.

6. Rengjør 50 kilowatt-generatoren, hold generatorsettet tørt og ventilert, skift ut med ny smøreolje, tapp ut vannet i vanntanken, og utfør anti-rustbehandling på generatorsettet osv.

7. Oppbevaringsstedet til generatorsettet skal kunne hindre at det blir skadet av andre gjenstander.

8. Brukeren bør sette opp et eget lager, og ikke plasser brennbare og eksplosive materialer rundt dieselgeneratorsettet.Noen brannslokkingstiltak må forberedes, for eksempel plassering av skumslukningsapparater av AB-type.

9. Unngå at motoren og annet tilbehør til kjølesystemet fryser, og unngå at kjølevannet korroderer kroppen i lang tid.Når generatorsettet brukes på et sted hvor det kan fryse, bør frostvæske tilsettes.Ved langvarig lagring er det nødvendig å tømme kjølevannet i kroppen og annet tilbehør til kjølesystemet.

10. Etter lagring i en periode bør du være oppmerksom på om 50kw-generatoren er installert og brukt.Sjekk om det er skader, om den elektriske delen av generatorsettet er oksidert, om koblingsdelene er løse, om spolen til dynamoen fortsatt er tørr, og om overflaten på maskinkroppen er ren og tørr, om nødvendig. , bør det iverksettes passende tiltak for å håndtere det.

wps_doc_0


Innleggstid: Jan-03-2023